Laat je budget toenemen met budgetcoaching

Budgetcoaching

De kranten en het internet staan er vol mee. Huishoudens hebben steeds minder te besteden en meer betalingsachterstanden en schulden. Ook zijn de tv-programma’s met daarin een budgetcoach u vast niet ontgaan. Zit jij wel Financieel Lekker in je Vel? Durf over die welbekende drempel te stappen, hij is echt niet zo hoog als je denkt! 

Passend advies
Flexibele samenwerking
In contact staan
Focus op de onderneming
Met de klant meedenken
Samen werken aan je uitgaven met een budgetcoach

Pieker jij over..

- Je rode cijfers

- De chaos in je administratie

- Het gebrek aan inzicht in inkomsten en uitgaven

En zit je door al dat gepieker niet meer Lekker in je vel?

Of heb je een werknemer die..

  • - Vraagt om een voorschot

- Loonbeslag opgelegd heeft gekregen

- Vraagt om meer uren

- Frequent of langdurig ziek is

Wil je van het gepieker af of wil je weer een werknemer met energie? Vraag vrijblijvend en gratis een inventarisatie gesprek aan.

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen, die het overzicht in de financiële huishouding kwijt zijn en financiële zorgen hebben. Deze zorgen kunnen op verschillende manieren ontstaan en iedereen kan ze krijgen.

 

Het doel van budgetcoaching is, jou beter leren omgaan met geld en grip te krijgen op de financiële huishouding. Structuur te brengen in het inkomsten- en uitgavenpatroon en rust in het hoofd. Het realiseren van stabiliteit in de financiële situatie en het werken naar een schuldenvrije toekomst. Het preventief inschakelen van een budgetcoach is ook een optie.

 

Heb je wel het overzicht, of gaat er binnenkort iets veranderen in jouw financiële situatie, dan is het voorkomen van financiële zorgen een pré.